autobedrijf Van Herwaarden
Autobedrijf Van Herwaarden
Heukelumseweg 10
4147 EW Asperen
0345 612754

Service

U kunt bij ons terecht voor originele en imitatie onderdelen van alle merken.
Normaal gesproken werken we alleen met A merken, zoals Bosch, Brembo, Luk, Valeo etc. maar ook voor een B merk bent u bij ons aan het juiste adres.
U als klant beslist.
U kunt bij ons uw auto laten uitlezen en/of resetten.
Ook beschikken wij over de middelen om uw airco bij te vullen. Dit zorgt niet alleen voor aangename temperaturen op een warme dag, maar uw beslagen ruiten in de winter zijn ook sneller ontwasemd. Een goed werkende airco droogt de lucht, waardoor u snel weer goed zicht heeft. Omdat jaarlijks het koudemiddel van uw airco kan afnemen met wel 10% raden wij aan om elke 3 jaar uw airco bij te laten vullen. U voorkomt hiermee schade en eventuele hoge kosten aan uw aircosysteem.
Airco Service
airco service

Heeft u een spijker of een beschadiging aan uw band, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Daarnaast kunt u bij ons uw zomer- of winterbanden wisselen of vernieuwen. Wij kunnen alle merken en maten leveren. Tevens zijn wij voorzien van professionele apparatuur om uw banden te wisselen en te balanceren.

Het wisselen van uw zomerbanden voor winterbanden heeft wel degelijk nut. U heeft een kortere remweg bij een temperatuur onder de 7ºC en bij sneeuw is uw remweg tot wel 50% korter (bij 50km/u). U heeft meer grip bij nat en koud weer.

Autoonderdelen
AUTOBEDRIJF VAN HERWAARDEN

Door op de hoogte te blijven van de laatste technieken kan autobedrijf Van Herwaarden u altijd de beste service leveren tegen de beste prijs. Autobedrijf Van Herwaarden repareert en onderhoudt alle merken voertuigen, zoals volkswagen, volvo, opel, peugeot, suzuki etc.

Kom gerust langs of maak vrijblijvend een afspraak.

Home - Autobedrijf Van Herwaarden